Lessen

 Ik geef les vanuit de motivatie van de leerling. Wat jij wilt leren, daar gaan we aan werken.
De een wil graag liedjes leren zingen en zichzelf begeleiden en de ander wil blues, metal, klassiek, pop of een combinatie. Sommige willen akoestisch en de ander elektrisch en sommigen beide. Waar het om gaat is dat je plezier hebt in het gitaarspelen, en je een goede techniek opbouwt zodat je steeds verder kunt en later geen beperkingen tegenkomt.

Ik maak gebruik van een aantal methodes om te leren noten lezen. Vaak als je bekende nummers wilt leren spelen maak ik gebruik van tabjes (een methode om gitaarmuziek op te schrijven), internet of schrijf ik het zelf uit.
Hierbij is gehoor een belangrijke factor wat ik ook belangrijk vind om bij leerlingen te ontwikkelen.

  Omdat de lessen per persoon anders zijn geef ik ook aan één persoon tegelijk les. Je hebt dus privéles. Dat wil niet zeggen dat je geen gitaarles met zijn tweeën of drieën kunt hebben.
Ik geef ook les aan bijvoorbeeld vader en dochter, moeder en zoon, vriend en vriendin of vader/moeder met 2 dochters enz.
Ieder jaar organiseer ik ook een optreden, waar je je geleerde kunsten kunt laten horen als je dit wilt.

Er zijn dan ook groepjes die ik samen laat spelen, zodat in het samenspel je ook je ervaring op kunt doen.
Ik werk samen met het jeugdcultuurfonds die kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar, uit gezinnen met een minimum inkomen, actief laten deelnemen aan muziek of danslessen of andere vormen van kunstbeoefening.

 Gitaarlessen zijn voor iedereen die graag gitaar speelt. Het maakt niet uit of je 6 of 120 jaar oud bent.

Back to top